BoekenLinkedIn

De beste boeken over LinkedIn

Home Boeken De beste boeken over LinkedIn

De 3 beste boeken over LinkedIn

Je komt er bijna niet meer onderuit om geen LinkedIn Profiel te hebben in deze tijd. Je wordt ernaar gevraagd als je gaat solliciteren, je hebt het nodig om in contact te blijven met zakelijke relaties en het is een handige manier om op de hoogte te blijven van wat er in je branche gebeurt. Maar om LinkedIn optimaal te kunnen profiteren van de kracht van LinkedIn heb je soms nog wel wat aanvullende tips nodig. Hieronder vind je daarom een lijstje met de drie beste boeken om meer uit LinkedIn te halen.

Maak een killer LinkedIn-profiel door Brenda Bernstein

Succes behalen met LinkedIn begint met het maken van een profiel. Brenda Bernstein beschrijft de 18 meest gemaakte fouten die mensen maken als ze een LinkedIn profiel opzetten, en hoe jij ze kunt voorkomen. Daarnaast staat het boek boordevol tips zoals hoe je het beste je ervaring en vaardigheden kunt omschrijven, hoe je een pakkende beschrijving over jezelf maakt en hoe je je netwerk kunt uitbreiden. Een onmisbaar boek als je met LinkedIn begint.

LinkedIn Power door Marjolein Bongers

Dat LinkedIn nog steeds hèt zakelijke platform is blijkt wel uit het toenemende aantal gebruikers. In dit boek leer je hoe je maximaal LinkedIn kunt benutten om zakelijk er zoveel mogelijk uit te halen. Marjolein Bongers beschrijft hoe je het beste een zakelijk profiel kunt opstellen en hoe je je zakelijke netwerk uitbreidt. Daarnaast legt ze uit hoe je personal branding en storytelling kunt gebruiken om jezelf of je bedrijf beter te profileren, en hoe tegenwoordig de principes van neuromarketing en psychologische beïnvloeding worden toegepast op LinkedIn.

Solliciteren via LinkedIn door Aaltje Vincent

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? LinkedIn is tegenwoordig de beste manier om de ideale baan te vinden. In haar boek ‘Solliciteren via LinkedIn’ legt Aaltje Vincent uit hoe je LinkedIn kunt gebruiken om werk te vinden of in contact te komen met potentiële opdrachtgevers. Het boek staat vol met allerlei nuttige tips en er wordt op een heldere manier stap-voor-stap beschreven hoe je het beste een profiel kunt opzetten en hoe je je netwerk kunt uitbreiden. Dit boek is al jaren een must-have als je LinkedIn gebruikt om te solliciteren, en helpt je gegarandeerd om een leuke baan te vinden die echt bij je past.

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Boeken artikelen