BoekenWhatsApp

De beste boeken over WhatsApp

Home Boeken De beste boeken over WhatsApp

De 3 beste boeken over WhatsApp

WhatsApp heeft het gebruik van sms zo goed als verdrongen. Bijna iedereen gebruikt de app om in contact te blijven met vrienden of familie. Maar ook zakelijk wordt WhatsApp steeds meer gebruikt. Wil je meer weten over hoe je WhatsApp kunt gebruiken? Hieronder vind je de 3 beste boeken over WhatsApp.

Appen met je klanten door Floris van der Veen

Gebruik je WhatsApp dagelijks en ben je benieuwd hoe je WhatsApp ook zakelijk kunt gebruiken? Floris van der Veen beschrijft in zijn boek ‘Appen met je Klanten’ hoe je een chat app als WhatsApp kunt gebruiken om een relatie met je klanten op te bouwen. Hij stelt bijvoorbeeld dat WhatsApp een ideale tool is voor klantenservice en dat het leidt tot tevreden klanten. Je leert hoe je via dit social media kanaal een verbinding kunt maken met geïnteresseerde klanten waardoor er wederzijds vertrouwen en begrip ontstaat. De schrijver gaat uitgebreid in op dit fenomeen wat ook ‘conversational commerce’ wordt genoemd. Een interessant boek als je WhatsApp wilt zakelijk wilt gaan gebruiken.

Mastering 37 Whatsapp Tricks door Zico Pratama Putra

Als je meer invloed wilt hebben op de functies van WhatsApp, dan is dit echt een boek voor jou. Dit boek is een eenvoudig te gebruiken gids die je stap voor stap laat zien wat je moet doen als je meer controle wil krijgen over WhatsApp. Je leert onder andere hoe je een WhatsApp-account maakt zonder een telefoonnummer, hoe je een WhatsApp-bericht moet back-uppen naar een cloud opslag en hoe je de status ‘Laatst gezien’ kunt verbergen. Wil je dus meer controle over wat anderen van jou zien en hoe de app functioneert, lees dan dit boek.

 De kleine WhatsApp voor dummies door Bert Verdonck

Zie je iedereen om je heen WhatsApp gebruiken maar weet je niet goed hoe je er zelf mee zou moeten beginnen? ‘De kleine WhatsApp voor dummies’ legt je in heldere bewoordingen uit hoe je een profiel aanmaakt en wat de belangrijkste functies van het programma zijn. Je leert ook hoe je groepen opzet en hoe het allemaal zit met veiligheid en privacy. Een ideaal boek voor de beginnende apper.

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Boeken artikelen