Diversen

Alleen Instagram? Nee! Lees 3 redenen waarom offline marketing nog steeds belangrijk is

Home Diversen Alleen Instagram? Nee! Lees 3 redenen waarom offline marketing nog steeds belangrijk is

Het is goed om te kiezen voor de juiste marketing voor je bedrijf. Het is mogelijk om te kiezen voor online marketing en ook voor offline marketing. Vandaag de dag draaien Instagram, Facebook en YouTube als een speer. Het is een goede plek om veel aandacht te krijgen. De aandacht is nog steeds de eerste schakel met je doelgroep om interactie te krijgen wat leidt tot het maken van nieuwe klanten. Veel bedrijven passen dit al toe en de concurrentie online is steeds groter geworden. Daarom houden we nu nog meer van offline marketing, zoals direct mailings, spandoeken voor het bedrijf en bij evenementen, netwerkbijeenkomsten en drukwerk. 

Offline marketing zorgt voor betrouwbaarheid

Het adverteren in een krant is erg slim en verstandig. Het is mogelijk om in een betrouwbaar medium te komen. De betrouwbaarheid reflecteert af op de adverteerder. Het is dus mogelijk om hierop mee te liften. 

Meer opvallen offline

Het is belangrijk om relevant te zijn en om op te vallen. Doordat steeds minder bedrijven kiezen voor een direct mailing is het mogelijk om meer op te vallen. Er vallen geen tientallen brieven meer in de bus. Het is een medium wat steeds minder aandacht krijgt. Het is daarmee dus een uitgelezen kans om op te vallen. Kies ervoor om meerdere mailings te doen aan een klant. Door de consistentie zal de klant van je bedrijf gaan houden en wordt het mogelijk om zo een klant binnen te halen.

Meer conversie offline

Het is belangrijk om de conversie ook te meten. De conversie offline is zeer goed. Wanneer gebruik wordt gemaakt van een coupon dan zullen hier steeds meer mensen gebruik van gaan maken. Mensen houden van een actie of aanbieding. Natuurlijk kun je de offline actie ook online doortrekken. Door overal te zijn werkt het nog beter. 

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Diversen artikelen