Diversen

Gebruik maken van je webmail doe je zo

Home Diversen Gebruik maken van je webmail doe je zo

Velen maken gebruik van een mailaccount. Soms zelfs van een inmiddels niet meer bestaand bedrijf. Gelukkig kan je vaak nog inloggen via het bedrijf van overname. Dat brengt vaak enkele veranderingen met zich mee. Tegenwoordig zijn veel webmails zeer uitgebreid. Je kan er niet meer alleen mee mailen maar ook bestanden in opslaan bijvoorbeeld. Veel mail systemen hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om meerdere e-mail accounts te koppelen aan dezelfde inbox. Dat is erg handig als je bij verschillende mailsoftwares een account hebt. Inloggen op je mail is natuurlijk ook mogelijk via je smartphone of tablet, dat is via de instellingen van je apparaat te koppelen.

Inloggen op je webmail

Inloggen op je mail kan makkelijk door via je toestel naar de instellingen voor de mail te gaan. Hier kun je jouw gegevens invullen en zo is je e-mail altijd en overal waar je internetverbinding hebt beschikbaar. Via een PC of laptop kun je ook makkelijk inloggen op je upc webmail via de web browser, dan heb je enkel je gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Indien je jouw wachtwoord of gebruikersnaam bent vergeten dan kan je deze meteen opvragen. Je wachtwoord vraag je op door je gebruikersnaam en postcode in te vullen. Je kan er ook voor kiezen je wachtwoord opnieuw in te stellen, kies dan voor een wachtwoord dat sterk genoeg maar wel goed te onthouden is of bewaar het op een veilige plek.

Eventuele storingen

Ervaar je een storing doordat je niet op je mail terecht kunt of doordat mailen niet lukt, dan kun je het beste contact opnemen met het bedrijf van de door jou gebruikte mailsoftware Het is ook handig om de recente storingen online te controleren, zo ben je meteen op de hoogte. Wellicht is je mail wel te bereiken via ofwel je smartphone ofwel je PC. Tegenwoordig zijn storingen gelukkig snel opgelost.

Kijk ook eens op: https://www.diamantenmail.nl/provider/upc-webmail/

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Diversen artikelen