Diversen

Geld verdienen met Google AdWords

Home Diversen Geld verdienen met Google AdWords

Misschien heb je er wel eens van gehoord, Google AdWords? Advertenties plaatsen op verschillende websites zodat jouw eigen website of webshop meer bezoekers gaat genereren. En je meer inkomsten gaat krijgen, daar gaat het natuurlijk om. In verband met de nieuwe AVG, de Algemene verordening gegevensbescherming, is werken met Google AdWords een veilige wijze om aan marketing te doen. Zichtbaarheid is alles op het internet. Gevonden worden. Virtueel en in werkelijkheid, zowel online als offline. Door middel van Google AdWords word je sneller gevonden wanneer mensen zoeken naar jouw producten of diensten. Zet eenvoudig en gratis je advertentie op verschillende sites. Je gaat pas betalen als mensen inderdaad op één van die advertenties klikken en hierdoor dus op jouw eigen online shop terecht komen. Prima, want dan kunnen ze producten van jou gaan bestellen! Het uitbesteden van Google AdWords aan professionals, zoals ROIpartners, kan jou veel geld besparen.

Gevonden worden

Gevonden worden op het internet, dat is waar het om gaat! Momenteel zijn er ongeveer 180 miljoen (!) internetsites op het worldwide web. En daar heb jij er één van. Een naald in een hooiberg dus om die van jou te vinden. Er zijn al wat mogelijkheden om dit te versnellen, zoals zoekmachine marketing en seo-optimalisatie. Online marketing wordt steeds belangrijker en waardevoller. Het zoeken gaat anders dan vroeger. Dan sloeg je een gele gids open en kon je alfabetisch zoeken naar degene die je nodig had. Dat is niet meer. Er bestaat, voor zover ik weet, geen lijst van alle internetsites. Laat staan op alfabetische volgorde. Dus zul je bijvoorbeeld in Google het product wat je zoekt in moeten tikken en maar afwachten wat Google jou zal adviseren met een aantal mogelijkheden. En zit bij die mogelijkheden dan jouw online shop? Via Google Adwords wordt gevonden worden een stuk verbeterd. Immers, op een heleboel internetsites wordt jouw advertentie vertoond en kunnen mensen die jouw producten interessant vinden dus klikken en vervolgens in jouw online shop komen.

Websitebezoekers

Alles valt en staat met aantallen websitebezoekers. Maar we kunnen er nu van uit gaan dat er ongeveer 5 miljard internetaansluitingen bestaan. Miljarden mensen hebben hierdoor toegang tot het internet. Hoeveel daarvan komen er uiteindelijk op jouw site? Door gericht zoekmachine marketing toe te passen kom je een heel eind. Google AdWords is daar een belangrijke speler in. Nieuwe websitebezoekers, een hogere online omzet, terugkerende klanten scoren of meer klanten aan de telefoon krijgen; Google AdWords kan je daarmee fantastisch terzijde staan. En je betaalt uitsluitend de klikken op jouw advertenties, waarmee onomstotelijk een hogere omzet van jouw online shop wordt gegenereerd!

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Diversen artikelen