Diversen

Webmail biedt tegenwoordig vele mogelijkheden

Home Diversen Webmail biedt tegenwoordig vele mogelijkheden

Bij elke webmail kun je uiteraard e-mails ontvangen en versturen. Echter zijn er veel meer opties dan dat. Via jouw e-mail account kun je jouw sociale media accounts bekijken. Je kunt ook meerdere e-mailaccounts beheersen via moderne webmails. Heb je een e-mailaccount bij de ene mailsoftware dan kun je dat koppelen aan de inbox van je andere mailsoftware. Niet elke mailsoftware heeft deze optie maar velen hebben dat wel. Dat is extra handig als je meerdere e-mail accounts hebt en graag één overzicht hebt. Het voordeel hiervan is dat je slechts één login en één webpagina nodig hebt om vele accounts te bekijken en beheersen. In de webmail bevindt zich tegenwoordig ook vaak een functie om bestanden en foto’s in op te slaan. Een ander voordeel van moderne mailsoftware is dat je er direct een agenda kan maken en beheren.

Mogelijke inlogproblemen

Het inloggen via de webmail van Telfort bijvoorbeeld gaat gemakkelijk. Indien je jouw wachtwoord kwijt bent dan kun je snel een nieuw wachtwoord aanvragen. Soms komt het voor dat er een storing plaatsvindt. Neem in dat geval contact op met het bedrijf van jouw mailsoftware zodat je snel geholpen wordt en geef meteen een melding van je storing. Hier vind je informatie over een andere provider: telenet webmail.

Zo maak je gebruik van een e-mailapplicatie

Wil je gebruik maken van een e-mailapplicatie dan dien je de juiste instellingen in te voeren. Bij de POP3 instellingen verwijder je mails en bij imap bewaar je jouw mails. Bij de instellingen heb je de gegevens van jouw mailsoftware nodig. Deze kun je snel en makkelijk online vinden door te zoeken op de naam van jouw mailsoftware en de mailinstellingen. Dan zul je snel een overzicht vinden van de POP instellingen, IMAP ofwel inkomende server instellingen en de uitgaande server instellingen. Deze komen allen met een eigen server naam en poortnummer.

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Diversen artikelen