Diversen

Wereldreis? Tips om met je blog geld te verdienen

Home Diversen Wereldreis? Tips om met je blog geld te verdienen

Naast geld verdienen via Instagram, is het ook mogelijk om geld te verdienen met bloggen. Het is zelfs mogelijk om de hele wereld rond te reizen met bloggen. Het internet heeft veel mogelijk gemaakt, waaronder het online geld verdienen. Geld verdienen met bloggen hoort hier ook bij. Tegenwoordig zie je ze daarnaast ook veel Instagram en Facebook gebruiken om hun blog te promoten. Sommige mensen verdienen hier 2500 euro per maand mee. Het succes verschilt van blog tot blog. De kansen om een serieus inkomen te verdienen zijn echter zeer goed. 

Online producten verkopen

Een blog op zichzelf zorgt natuurlijk nog niet direct voor geld in het laatje. Het is belangrijk om advertentieruimte aan te bieden, te verkopen of om online producten te gaan verkopen. Kies ervoor om geld te verdienen door bijvoorbeeld lichtgewicht slaapzakken, vakanties of cursussen te verkopen. Natuurlijk hoef je deze niet zelf te gaan verkopen. Je kunt de bezorging door iemand anders laten doen. Ook kun je een affiliate worden van een bedrijf. Je krijgt dan een stuk commissie van iedere verkoop. Het is een onbezorgde manier van geld verdienen. 

Wat is een blog eigenlijk? 

Een blog is de afkorting van een web blog. Het is geen papieren dagboek, maar een online plek vol met verhalen. Op een blog komt om de zoveel tijd een nieuw artikel. Het is niet statisch, maar levend. Het is niet een website. Het is een blog waar je consequent een nieuw verhaal plaatst om de zoveel tijd. Wanneer je dit goed doet dan zul je ook meerdere bezoekers aantrekken. Met een grote groep bezoekers kun je online geld gaan verdienen. Daarmee kun je dus jouw eigen wereldreis gaan sponsoren. De blog kun je ook promoten op andere blogs, in video’s en op social media. Instagram, Facebook en Twitter zijn nog steeds een goede plek om veel bezoekers te krijgen. 

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Diversen artikelen