Hoe werkt Facebook? Het is een vraag die dagelijks gesteld wordt. Maar Facebook, wat is dat eigenlijk? Het eerst is het belangrijk om te weten wat Facebook precies is.

Wat is Facebook?

Facebook is een online social media netwerk. Het netwerk wordt gebruikt om in contact te komen met vrienden, familie en collega’s, maar wordt ook zakelijk gebruikt. Op het platform kan allerlei vormen van content worden gedeeld. Er zijn bijna 3 biljoen gebruikers per maand actief op Facebook.

Lees verder: Hoe werkt Facebook en wat kun je er mee?

Een Facebookaccount aanmaken

Je wilt met Facebook aan de slag en je wilt weten hoe Facebook precies werkt. Dan is stap 1 het aanmaken van een account. Wij leggen je uit hoe je een account kunt aanmaken en hoe dit precies erkt.

Lees verder: Een Facebookaccount aanmaken of Facebook profiel kunt openen

Facebook account verwijderen

Wil je jouw Facebook account verwijderen? Wij leggen je uit hoe dat precies gaat. Want het verwijderen van jouw Facebook profiel is nog niet zo gemakkelijk als je misschien dacht. Klik op de onderstaande link om erachter te komen hoe je dit doet.

Lees verder: Facebook account verwijderen

Een privébericht sturen

Je wilt iemand een privébericht sturen op Facebook, maar hoe gaat dat precies? Een privébericht is een bericht dat enkel gezien kan worden door jou en de ontvanger. Het versturen van een privébericht kan via je computer of je telefoon, het gaat wel op verschillende manieren.

Lees verder: Een privébericht op Facebook sturen

 

 

Vond je dit handige informatie? Deel deze pagina via social media:

Heb jij nog meer tips voor andere bezoekers? Laat ze hieronder achter in de comments 👇

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang updates* over nieuwe opties op social media platformen

*maximaal 1 keer per maand

Je gaat akkoord met onze Privacy Policy.

Wat je misschien ook interessant vind