Instagram

Wat zijn de 3 populairste applicaties van 2017?

Home Instagram Wat zijn de 3 populairste applicaties van 2017?

Vandaag de dag is de smartphone een onmisbaar item geworden. We staan ermee op en gaan ermee naar bed. Velen zeggen ook dat de opkomst van de smartphone veel levens veranderen. Zij zien de verslaving bij zichzelf toenemen en accepteren de situatie. Hoe dit te verklaren is weten velen niet, maar het komt niet opeens uit de lucht vallen. Sinds 2012 is er een duidelijke groei waar te nemen en anno 2017 zit er nog steeds een stijgende lijn in. Maar wat doet een gemiddelde gebruiker dan de hele tijd op zijn toestel? In dit artikel lichten we de 3 populairste applicaties eruit die bijna iedere gebruiker wel één keer op een dag opent.

1.    Whatsapp

De applicatie waar niemand om heen kan is WhatsApp. Hiermee stuurt iemand dagelijks tientallen berichten naar andere contacten. Voor diegenen die het niet weten is dit een applicatie die ongeveer hetzelfde werkt als sms’en, maar dan vele malen sneller. Want naast tekstberichten kunnen ook foto’s, video’s en andere bestanden sturen. Bovendien kan er ook met meerdere mensen tegelijk worden gecommuniceerd in een groepschat. WhatsApp is voor zowel Android als Apple te downloaden.

2.    Sociale media

Na WhatsApp komen de diverse sociale mediakanalen als populairste uit de bus. Voornamelijk Facebook en Instagram zijn erg in trek bij de gebruikers. Bijna iedereen heeft namelijk wel één of meerdere accounts op de verschillende platformen. Op het moment is Snapchat erg up-coming, terwijl Twitter juist steeds meer gebruikers ziet afhaken. Met de meeste social media kanalen is het mogelijk om vriendschappen met anderen af te sluiten en met elkaar te communiceren. Daarnaast is het delen van video’ s, foto’s en tekstberichten ook een hot item op alle platformen.

3.    Vermaak

Velen vinden het ook fijn om soms een spelletje te spelen. Zij downloaden dan een applicatie waarmee ze dan even wat anders kunnen doen dan de dagelijkse werkzaamheden. Volgens een medewerker van Bonuscode-casino kiezen steeds meer jongeren ervoor om een gokje te wagen via een applicatie. Het zorgt voor een beetje afleiding en het kan ze ook nog wat opleveren. Hoewel niet iedereen is gecharmeerd is van een uitdagend gokspelletje, kiezen anderen er juist voor om het simpel te houden. Kortom, voor iedereen is vertier zeer belangrijk en dat zien we ook terug in de populairste applicaties.

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Instagram artikelen