Instagram

5 Tips voor de beste Instagram foto’s op je iPhone

Home Instagram 5 Tips voor de beste Instagram foto’s op je iPhone

Voor de iPhone is Instagram één van de populairste apps om foto’s te delen met anderen. Wat veel mensen niet weten is dat Instagram in eerste instantie alleen beschikbaar was op Apple apparaten zoals de iPhone, iPad en iPod Touch. Pas later volgde ondersteuning voor de andere besturingssystemen. Terwijl er een plek is voor Flickr is het Instagram dat de markt van fotografie app domineert. De foto’s app is een snelle en eenvoudige manier om alles wat er om je heen gebeurt vast te leggen en te tonen aan de wereld. Met deze tips komen je foto’s net wat beter uit de verf.

Bewerk geplaatst foto’s

Al een foto geplaatst maar niet helemaal tevreden? Ook foto’s die je al op je profiel hebt geplaatst kun je nog bewerken. Dat is handig voor als je toch nog wat meer belichting wilt toevoegen.

Gebruik andere apps als aanvulling

Hoewel Instagram op de iPhone een groot aanbod toeters en bellen heeft kan een andere app je soms net wat extra mogelijkheden geven. Je kunt je foto eerst bewerken in Instagram en later nog in een andere app voor het beste resultaat.

Pas het perspectief aan

Een functionaliteit dat niet veel gebruikt wordt is de perspectief feature. Door met de functie te spelen kun je de invalshoek aanpassen. Deze feature is op alle iPhone toestellen beschikbaar die de laatste versie van Instagram geïnstalleerd hebben. Bekijk hier de laatste Apple smartphones

Gebruik een andere camera

Als je zonder dat je het doorhebt de standaard Apple camera app gebruikt hebt dan betekent het niet dat je de foto niet kunt bewerken met Instagram. Alle foto’s op je Apple smartphone kun je uit de bibliotheek halen om te bewerken en te plaatsen op Insta.

Pas de intensiteit aan

Alle filters die je kunt gebruiken in Instagram kun je meer kracht geven. Met behulp van een slider kun je de sterkte van een filter aanpassen. Zo kun je een filter meer naar voren laten komen maar ook het effect afzwakken. Als je wilt dat je foto’s eruit springen dan gebruik je deze filters op een unieke manier.

Met deze vijf handige tips kun je Instagram net wat meer benutten dan een ander. Lees ook deze tips van Metro. In een app waar miljoenen foto’s in een kort tijdsbestek online geplaatst worden maken de kleine punten het verschil. Heb je wat gehad aan deze tips?

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Instagram artikelen