BoekenInstagram

Boeken over Instagram

Home ā€ŗ Boeken ā€ŗ Boeken over Instagram

Wil je boeken over Instagram lezen? Dan heb je geluk! Want er is in de afgelopen jaren veel geschreven over Instagram. Wij hebben verschillende boeken over Instagram gelezen en hieronder hebben we een selectie gemaakt.

Bekijk hier de beste Instagram boeken.

1. Instaproof

Dit Instagram boek verstelt je in 15 stappen meer over Instagram. Hoe krijg je meer volgers? Welke foto’s krijgen de meeste likes? Maar ook op andere vragen als het vinden van de juiste influencters bij jouw account en hoe je een goed bio schrijft, krijg je in dit handige boek een antwoord. Wat mij betreft staat dit Instagram boek op plek 1.

2. Hoe word ik Instafamous?

Het boek ‘Hoe word ik Instafamous’ heeft een andere insteek dan de voorgaande genoemde boeken over Instagram. Het boek begint met de vraag wat jongeren later willen worden. Grote kans dat ze iets met social media of YouTube noemen. Daar groeien ze immers mee op. In het boek krijg je waardevolle tips en tricks hoe je meer uit Instagram haalt en hoe jij de perfecte foto maakt. In mijn ogen een onmisbaar Instagram boek!

3. In beeld met instagram in 60 minuten

Een kleine boekje over Instagram waarin staat uitgelegd hoe je Instagram kunt inzetten, zowel zakelijk als prive. Wil je snel meer likes of reacties krijgen? Je leest het allemaal in dit boek. Binnen 60 minuten ben je helemaal op de hoogte van Instagram en de mogelijkheden. Het boek doe je allerlei handreikingen zodat je snel aan de slag kunt.

Het boek is geschreven door social media expert Kirsten Jassies. Zij adviseert onder meer bedrijven over het inzetten van Instagram.

4. De kleine Instagram voor dummies

Ook dit Instagram boek is een aanrader als je meer wilt weten over Instagram. Het is een echte informatiegids over hoe je Instagram kunt gebruiken en effectief kunt inzetten. Het boek is bedoeld als een steun voor een ieder die graag meer wil weten over Instagram. Het boek is op een heel vlotte manier geschreven, wat het heel prettig maakt om te lezen. Het boek is geschikt voor jong en oud. De ultieme ‘dummiegids’ voor een groot publiek. Of je nu een beginner bent of al veel ervaring hebt met Instagram: dit moet moet je hebben gelezen.

Het boek is geschreven door Jaap de Bruijn. Hij is social media manager voor bedrijven.

5. Lees dit! – Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram

Wil je beroemd worden op Instagram en wil je alle geheimen leren kennen? Dan moet je dit boek zeker lezen. Dit boek laat zien hoe je snel veel nieuwe volgers krijgt. Het boek haalt voorbeelden van populaire Instagrammers aan. Je krijg tips over de juiste foto maken, een goed bijschrijft verzinnen, maar ook hoe je jouw account goed beheerd. Het is een praktisch boek bomvol met tips.

Het boek is geschreven door Henry Carrol. Deze digitale fotograaf heeft dit boek over Instagram geschreven zodat jij het maximale uit jouw account kunt halen.

Meer boeken over Instagram

Wat is het beste Instagram boek?

Wil je weten wat het beste Instagram boek is? Help elkaar een handje en vertel in de comments hieronder wat jij het beste Instagram boek vindt. Wij hebben ook een overzicht gemaakt van de beste social media boeken, waarin ook Instagram aan bod komt.

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Boeken artikelen