Instagram

Een thuiscursus Instagram volgen

Home Instagram Een thuiscursus Instagram volgen

Instagram is een van de meest populaire social media apps van dit moment. Het is erg leuk om deze App te gebruiken. Je kunt foto’s schieten, of een plaatje van een mooie quote plaatsen. Je kunt eenvoudig vrienden volgen, of juist BN’ers of internationale sterren. De hele wereld komt zo letterlijk een stukje dichterbij. Maar Instagram is niet alleen leuk om privé te gebruiken: je kunt het ook voor je bedrijf ontzettend nuttig inzetten. 

Instagram binnen de marketingstrategie

Heel veel Nederlanders zitten op Instagram. Het is dan ook het perfecte kanaal om jouw product of merk onder de aandacht te brengen. Maar werkt dat? Hoe kan ik advertenties aanmaken, hoe target ik de juiste doelgroep, wat zijn de kosten, en hoe meet ik dit allemaal wel zo rendabel is? De thuisstudie Instagram kan je hierbij helpen. Je leert dan alle kneepjes van het vak, en kunt het meteen in de prakijk beginnen. Bij een aanbieder als NHBO volg je zo’n studie al vanaf €209,00. In sommige gevallen heb je ook een of meerdere klassikale lessen. 

[affiliate id=”5001″]

Wat ga ik leren met zo’n thuiscursus?

Met de cursus adverteren op Instagram leer je alle facetten van deze populaire social media app. Je kunt o.a. denken aan het volgende:

  • Foto’s maken en uploaden
  • Hoe val je op jouw content?
  • Leer de basic-tools als filters, hashtags en taggen
  • Hoe krijg ik meer volgers? 
  • Het plaatsen van relevante advertenties. 

De voordelen van een thuisstudie

Steeds meer mensen kiezen voor een studie aan huis. Bijvoorbeeld bij LOI, NHBO, NHA of NTI. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het wel digitaal vanuit huis studeren. Dat geldt ook voor social media cursussen, waaronder de verdiepingsmodule Instagram. 

  • Studeren vanuit huis, waar en wanneer je wil
  • Het is goedkoper dan klassikaal studeren
  • 24/7 toegang tot je lesmateriaal
  • Een persoonlijke begeleider die je vragen kunt stellen
  • Je ontvangt een waardevol diploma dat een aanvulling is op jouw CV
About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Instagram artikelen