Instagram

Frenkie de Jong Instagram

Home Instagram Frenkie de Jong Instagram

Zoek je naar het Instagram account van Frenkie de Jong? Zoek dan niet verder, want het Instagram-account van Frenkie de Jong vind je hieronder!

Instagram account van Frenkie de Jong

Frenkie de Jong is erg actief op Instagram. De speler van Barcelona heeft veel internationale fans omdat hij bij Ajax erg bekend is geworden in het voetbal. In die tijd is hij ook zijn Instagram-account begonnen.

Frenkie de Jong heeft al bijna 10 miljoen volgers op Instagram. En daar zal het niet bij blijven is onze verwachting;-)

Volg Frenkie de Jong op Instagram!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frenkie de Jong (@frenkiedejong) op

Over Frenkie de Jong

Frenkie de Jong is een Nederlandse profvoetballer. Hij is een Nederlandse profvoetballer die momenteel als verdedigende middenvelder speelt voor de Spaanse club Barcelona FC en ook voor zijn nationale team speelt.

Frenkie de Jong is een van de meest veelbelovende jongeren ter wereld. Hij is een Nederlandse voetballer die momenteel speelt voor de Spaanse club Barcelona en aanvoerder van het Nederlands elftal.
Hij werd geboren op 16 september 1997 en groeide op in Amsterdam. De Jong trad op zesjarige leeftijd toe tot de jeugdopleiding van Ajax en speelde voor de verschillende jeugdteams van de club totdat hij in 2013 op 16-jarige leeftijd zijn eerste profcontract tekende. Door zijn snelle groei naar bekendheid werd hij uitgeroepen tot Ajax Talent van het Jaar voor het seizoen 2014-15 en nam hij deel aan de Nike The Chance-competitie van dat jaar, waarmee hij tweede werd van Marcus Rashford van Manchester United.
De Jong maakte op 17 jaar en 10 maanden zijn debuut bij Ajax op 1 april 2015 tegen Vitesse Arnhem.

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Instagram artikelen