Instagram

Instagram account geblokkeerd

Home Instagram Instagram account geblokkeerd

Oeps.. Je Instagram account is geblokkeerd, wat nu?

Instagram is een populair platform voor sociale media waar gebruikers hun inhoud delen met andere Instagram-gebruikers. Helaas heeft Instagram een strikt beleid over wat wel en niet op zijn site mag worden geplaatst.
Om inhoud op Instagram te kunnen plaatsen, moet je een account hebben dat is goedgekeurd door Instagram. Je moet ook alle regels van de site volgen; dit omvat het plaatsen van alleen in het Engels en het taggen van uw berichten met #hashtags waarop geen auteursrecht of handelsmerk rust. Verder mogen, als je afbeeldingen wilt plaatsen, deze niet groter zijn dan één megapixel en moeten ze rechthoekig van vorm zijn.
De regels van Instagram zijn vrij lang, dus het kan voor mensen moeilijk zijn om ze allemaal te volgen. Er wordt bijvoorbeeld nergens melding gemaakt van hashtags op de pagina met richtlijnen van de site, wat het moeilijk maakt voor mensen die hier gebruik van maken.

Spammen of beledigend gedrag

Vaak worden mensen echter geblokkeerd voor een of meer sociale media-accounts om redenen zoals spammen of beledigend gedrag. Deze redenen kunnen variëren van automatische blokkering (bijvoorbeeld als uw account meerdere schendingen heeft) tot handmatige blokkering omdat iemand u heeft gemeld.

In dit artikel zullen we onderzoeken wat er precies gebeurt als je Instagram-account wordt geblokkeerd en hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen. We bespreken veelvoorkomende fouten die ervoor zorgen dat accounts worden geblokkeerd, en presenteren oplossingen om deze fouten in de toekomst te voorkomen.

Hoe Instagram account deblokkeren?

Is jouw Instagram account geblokkeerd door Instagram zelf en wil je jouw account deblokkeren? Neem dan contact op met de support van Instagram.
Vaak krijg je per mail bericht over de blokkade en staat daarin uitgelegd hoe je contact op kunt nemen met Instagram hierover. Je kunt deze informatie vinden door naar hun ondersteuningspagina te gaan of door op”Helpcentrum”op uw profielpagina te klikken

Mijn Instagram account is door iemand geblokkeerd

Als je door iemand op Instagram bent geblokkeerd, zijn er enkele manieren om jezelf te deblokkeren. Je kunt proberen de persoon te contacten die jou heeft geblokkeerd en hem of haar vervolgens vragen om je te deblokkeren. Als de persoon die je heeft geblokkeerd na een paar dagen niet reageert, kun je het beste contact opnemen met Instagram-ondersteuning.

Als jouw account door iemand anders is geblokkeerd, volgen hier de stappen:

  1. Ga naar” instellingen”
  2. Selecteer “Account”
  3. Kies “Account deblokkeren”
  4. Bevestig het deblokkeringsverzoek in het volgende scherm.
About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Instagram artikelen