Met Instagram kunnen er foto’s en video’s gedeeld worden, dit kan via je Android toestel. Je kunt effecten toevoegen en alles met je vrienden delen.

Werking Instagram Android

Als je Instagram gaat gebruiken is het fijn om te weten hoe het werkt. Je gaat eerst een foto maken, dan voeg je een filter toe en dan post je deze op de community van Instagram. Je kunt met je Instagram app foto’s liken en commentaar geven en ook krijgen van anderen. Je blijft op de hoogte van de foto’s en interesses van vrienden door hen te kunnen volgen via Instagram.

Wat kun je met Instagram Android?

Je kunt Instagram eenvoudig downloaden en dan kun je ook aan de slag. Zo kun je foto’s en video’s bewerken. Hierbij kun je gebruik maken van creatieve tools om zo bijvoorbeeld de helderheid en het contrast aan te passen. Je kunt ook schaduwen, perspectief en het licht aanpassen. Je kunt ook foto’s en video’s ontdekken die je leuk vindt. Verstuur ook berichten aan anderen, te denken aan privéberichten, foto’s en video’s. Dit kun je doen vanuit het overzicht naar vrienden met Instagram Direct. De foto’s en video’s kunnen meteen gedeeld worden op Facebook, Twitter, Tumblr en andere sociale netwerken. Gebruik daarom ook Instagram voor Android en je gaat zelf ervaren wat daarvan alle voordelen zijn.

Wat je misschien ook interessant vind

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang updates* over nieuwe opties op social media platformen

*maximaal 1 keer per maand

Je gaat akkoord met onze Privacy Policy.