Zoek je naar het Instagram account van Matthijs de Ligt? Zoek dan niet verder, want het Instagram-account van Matthijs de Ligt vind je hieronder!

Instagram account van Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt is erg actief op Instagram. De speler van Juventus heeft veel internationale fans omdat hij bij Ajax erg bekend is geworden in het voetbal. In die tijd is hij ook zijn Instagram-account begonnen.

Wekelijks plaatst Matthijs de Ligt wel een post op Instagram en dat heeft er mede voor gezorgd dat hij nu meer dan 5 miljoen volgers heeft!

Volgt Matthijs de Ligt op Instagram

Over Matthijs de Ligt

Er zijn veel centrale verdedigers van topklasse in de wereld, maar Matthijs de Ligt is een van de beste. Hij wordt geprezen om zijn passing, visie, schieten op lange afstand en tackelen. Hij was onderdeel van de Nederlandse selectie voor Euro 2020.
De speler is geboren op 4 november 1999 en speelde voor voetbalclub Ajax, hij verkaste naar Juventus. Matthijs heeft veel potentieel getoond en zijn talent is duidelijk te zien wanneer hij speelt, aangezien hij in zijn korte carrière al indruk heeft gemaakt op miljoenen voetbalfans.

Matthijs is op 16-jarige leeftijd doorgedrongen tot het eerste elftal en heeft het shirt met nummer 3 gekregen. Het was een enorme eer voor hem om zo vroeg in zijn carrière te worden opgenomen en laat zien hoe hoog hij staat bij zowel Ajax als in de rest van de wereld. Hij maakte zijn internationale debuut op 27 maart 2017, in de leeftijd van 18 jaar en 115 dagen en werd daarmee de jongste speler ooit die Nederland vertegenwoordigde op een officiële internationale leeftijdsklasse-competitie.

Wat je misschien ook interessant vind

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang updates* over nieuwe opties op social media platformen

*maximaal 1 keer per maand

Je gaat akkoord met onze Privacy Policy.