Instagram

Instagram online

Home Instagram Instagram online

Er kunnen tegenwoordig op tal van manieren foto’s worden gedeeld, waaronder via Instagram. De app Instagram wordt hiervoor veel gebruikt en je kunt hierbij gemakkelijk je foto’s delen. De app kan gratis gedownload worden op alle grote platformen zoals iOS, Windows Phone en Android. Er zijn momenteel al meer dan 500 miljoen bezoekers die gebruik maken van Instagram. Veel jongeren gebruiken de app, maar ook steeds meer ouderen en bedrijven maken hier gebruik van.

Begin met Instagram

Het aanmeldscherm van Instagram kun je gebruiken om een nieuwe account aan te maken. Je gaat je eerst registreren of je kunt je aanmelden wanneer je al een account hebt. Het is ook een optie om je aan te melden bij Instagram via Facebook. Dit heeft een voordeel, want dan kun je meteen zien wie je Facebook vrienden zijn die ook Instagram gebruiken. Je kunt ook direct foto’s posten naar Facebook. Maar je kunt Instagram ook zonder Facebook gebruiken.

instagram online

Gebruik Instagram online

Het plaatsen van foto’s op Instagram is erg eenvoudig. Het spreekt bijna voor zich en wanneer jij de app hebt kun je meteen je leukste foto’s met anderen delen. Je kunt hier zo vaak gebruik van maken als je maar wilt en ook wanneer je wil. Ben je ergens en wil je dat fotomoment snel met anderen delen? Dankzij de Instagram kan dat direct!

Verkennen Instagram

Je kunt Instagram ook verkennen. Je kunt foto’s en video’s die je leuk vindt eerst ontdekken en dan volgen met een nieuw account (via het tabblad verkennen). Een leuke mogelijkheid om ook nieuwe mensen te leren kennen en je netwerk te vergroten. Ervaar zelf ook wat de voordelen zijn van Instagram en maak er vandaag nog gebruik van.

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Instagram artikelen