Instagram

Instagram tips

Home Instagram Instagram tips

Heb je een Instagram account en wil je graag meer volgers? In dit artikel krijg je Instagram tips om meer volgers te krijgen. Er bestaan verschillende manieren om ervoor te zorgen dat meer mensen je blijven volgen op Instagram. We gaan hier verder op in.

Meer volgers op Instagram

Om meer volgers op Instagram te krijgen, kun je het beste andermans foto’s liken. Als je dit zoveel mogelijk doet, dan kun je veel mensen bereiken. Je scrolt eerst naar beneden in de home feed en dan like je alle foto’s van je vrienden. Hiermee kun je bereiken dat de mensen die je nog niet terug volgen, dit nu wel gaan doen. Hoe pak je dit aan? Je gaat eerst naar de verken pagina en dan zie je eerst de meest populaire foto’s en deze ga je liken.

De accounts die je nu ziet hebben meer volgers en als jij de foto’s gaat liken, is de kans dat zij je daarin volgen erg groot. Je kunt ook foto’s zoeken van mensen, dingen of plaatsen waarin je interesse is gewekt. Daarbij kan er gebruik worden gemaakt van hash tags. Je gaat hier weer zoveel mogelijk foto’s liken. Je kunt dit doen met meer tags, doe het tot je ongeveer duizend foto’s hebt geliked, dit doe je verspreid over de dag. Wanneer je dit dagelijks doet, krijg je een grote toename van het aantal volgers bij je Instagram.

instagram likesInstagram likes

Instagram tips: Instagram foto’s reageren

Door op foto’s van anderen te reageren krijg je ook meer volgers op Instagram. Dit is meer een persoonlijk tintje wat je er nu aan gaat geven. Plaats een kleine reactie zoals mooie foto, of geweldige foto. Een persoonlijke reactie is nog veel effectiever, zoals goede belichting gebruikt, dit maakt het compleet.

Nog meer volgers op Instagram

Wil je nog meer volgers op Instagram? Dan hebben we nog een paar Instagram tips:
– Zorg dat alle foto’s die je zelf gaat plaatsen voorzien zijn van tekst.
– Stel vragen bij je foto’s, want hierdoor worden mensen aangemoedigd om een reactie te plaatsen bij je foto.
– Zorg voor een leuke call to action bij je foto’s.
– Post regelmatig foto’s op Instagram, ongeveer één tot tien foto’s per dag.
– Uploaden van foto’s op de beste tijden (bijvoorbeeld woensdag tussen 17.00 uur en 18.00 uur).

Voer de Instagram tips maar eens uit en je krijgt gegarandeerd meer volgers! Tot slot geven we je nog een lijstje met do’s en don’ts:

instagram do's en dont'sDo’s en Don’ts

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Instagram artikelen