Instagram

Met zo min mogelijk inspanningen een grote internet impact creëren

Home Instagram Met zo min mogelijk inspanningen een grote internet impact creëren

Het is de kunst om met een beperkt budget en met zo min mogelijk inspanningen een zo groot mogelijk effect te realiseren op het internet. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Instagram is een goed kanaal om te starten. Het heeft een sterk groeiend aantal gebruikers. Ook is het gemakkelijk om snel en eenvoudig contact te maken de eigenaar van een account via private messages. Hier ligt een kans om een Internet impact te maken. Impact op de lezer en impact voor je eigen bedrijf. 

Manieren om impact te maken

Het is belangrijk om een strategie te bedenken. Het is goed om hier lang over na te denken om daarna met een geweldige campagne te komen. Lees artikels en boeken over guerilla marketing. Het komt het dichtste in de buurt bij het maken van campagnes met impact. Het krijgen en verzorgen van impact is niet moeilijk. Het is goed om te zorgen voor een compleet pakket waarbij je meerdere marketing kanalen inzet. 

Mix offline en online

Het is belangrijk om niet alleen in online te denken. Een grote internet impact maak je ook vanuit offline. Verleidt mensen om de website te bezoeken en mee te doen aan een campagne. Veel mensen zien online je acties niet, maar offline wel. Hier val je ook veel meer op. Zorg wel voor QR codes en andere handigheden om mensen van offline naar online te krijgen. 

Social media

Het is een inkoppertje. Het is echter de plek waar de meeste mensen online zijn. Hier is het mogelijk om duizenden mensen te bereiken. Ook kun je hier een viraal effect krijgen. Met een viraal effect is het mogelijk om van de duizende mensen, tienduizenden en mogelijk zelfs honderdduizenden mensen te maken. Het is een kanaal wat je niet mag vergeten om een grote internet impact te krijgen.   

De juiste ICT-infrastructuur

Het is natuurlijk van belang dat je een goede ICT-infrastructuur hebt staan. Dat is de basis voor impact & succes op het internet. Zoek je nog een partner? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Smooth Vision in Deventer. Een betrouwbare en bewezen partner als het gaat om IT-management!

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Instagram artikelen