Instagram

Dit zegt het aantal volgers op jouw Instagram-account

Home Instagram Dit zegt het aantal volgers op jouw Instagram-account

Instagram wordt met de maand groter en steeds meer mensen gaan dan ook geld verdienen met dit immens populaire social media kanaal. Vaak genoeg zie je accounts voorbij komen met tienduizenden, honderdduizenden en soms wel miljoenen volgers. Wat zegt het aantal volgers over je Instagram en moet je per se veel volgers hebben om een influencer te zijn?

100 tot 1000 volgers

Ook met een klein aantal volgers kun je al berekenen hoeveel je zou kunnen verdienen met een post op Instagram. Zo zijn er een aantal websites waarmee je kunt uitrekenen welk bedrag je zou kunnen binnenhalen met jouw aantal volgers.

1000 tot 10.000 volgers

Misschien denk je dat je heel veel volgers moet hebben wil je interessant zijn voor adverteerders. Adverteerders kijken niet alleen naar het aantal volgers, maar ook naar de verbinding en interactie die je met je volgers hebt. Je hoeft maar enkele duizenden volgers te hebben, maar wanneer je echt dichtbij je volgers staat, kun je nog veel interessanter zijn.

Hoeveel is 1k volgers op Instagram?

Misschien stel je jezelf de vraag: hoeveel is 1k volgers op instagram? 1k staat voor 1000. 1k volgers op Instagram betekent dus 10000 volgers.

10.000 tot 100.000 volgers

Ook met een groter aantal Instagram volgers heb je grote kans dat je interessante samenwerkingen kunt aangaan. Je hebt dan vaak de mogelijkheid om dit naast je eigen werk te doen en er een aardig zakcentje mee te verdienen. Adverteerders kunnen je benaderen, zodat je iets van hen kunt promoten onder jouw volgers.

100.000 tot 1.000.000 volgers

In dit segment zitten de meest bekende beauty influencers en modellen. Je kunt Instagram gebruiken als je vaste baan en je er volledig op storten. Je kunt ook voor je eigen posts geld verdienen, zodat je maandelijks een goed inkomen hebt. Ook met dit aantal volgers zul je regelmatig benaderd kunnen worden door allerlei merken.

Meer dan 1.000.000 volgers

Wanneer je meer dan een miljoen volgers hebt, kun je zeer comfortabel van je Instagram posts leven. Vaak ben je nog gerichter bezig met het plaatsen van de juiste foto’s. Je moet zeker dagelijks iets plaatsen om interessant te blijven voor je doelgroep.

Van hobby naar werk

Hoeveel volgers je ook hebt, het is vooral belangrijk om de posten wat jouw volgers graag willen zien, maar ook wat je zelf leuk vindt. Vaak zijn posts die persoonlijk zijn leuker dan heel duidelijk geadverteerde foto’s. Creëer verder echt een eigen Instagram tijdlijn, zodat het ook een hobby wordt en blijft om deze bij te houden. Ten slotte kan het geen kwaad om af en toe wat Instagram volgers te kopen. Doe dat echter wel altijd via een betrouwbare partij als Social Paradise.

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Instagram artikelen