Ben je klaar met TikTok, of maak je je zorgen om je privacy en hoe TikTok met je data omgaat? In deze korte tutorial leggen we je uit hoe je je TikTok verwijderen.

TikTok verwijderen

  • Open de app op je smartphone
  • tik op de 3 bolletjes rechts boven in
  • Je bent nu in privacy en instellingen
  • Kies Account beheren
  • kies onderaan voor Account verwijderen

Definitief verwijderen

Je komt nu op de pagina waarin je bevestiging moet geven om je account te verwijderen. Je account wordt de eerste 30 dagen gedeactiveerd. In deze 30 dagen kun je nog besluiten om toch weer verder te gaan met TikTok zonder dat je gelijk al je posts en volgers verliest.

Klik op deze betreffende pagina op de rode button waarop staat Account verwijderen. Om het helemaal netjes af te sluiten, zul je ook de app van je smartphone moeten verwijderen.

Zo kun je je account definitief verwijderen.

Vond je dit handige informatie? Deel deze pagina via social media:

Heb jij nog meer tips voor andere bezoekers? Laat ze hieronder achter in de comments 👇

Top 3 social media boeken 📚

👉 Misschien ook interessant

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang updates* over nieuwe opties op social media platformen

*maximaal 1 keer per maand

Je gaat akkoord met onze Privacy Policy.

Wat je misschien ook interessant vind