Hoe werkt Tinder precies? Tinder is absoluut de meest populaire dating-app van dit moment. Veel mensen hebben blijvende liefde gevonden door Tinder te gebruiken. Dus wat is Tinder precies en is Tinder voor vluchtige afspraakjes of serieus daten? Als je nieuwsgierig bent naar de ins en outs zijn van deze populaire mobiele dating-app, vind je hier alles wat je moet weten over wat Tinder precies is en wat je ermee kunt doen. Wij geven je het antwoord op de vraag: Hoe werkt Tinder?

Hoe werkt Tinder?

Nadat je de app hebt gedownload word je gevraagd om verbinding te maken met je Facebook-profiel. Vervolgens kies je maximaal zes van je foto’s op Facebook die je wilt gebruiken voor je Tinder-profiel. Daarnaast kun je een kleine bio toevoegen in het gedeelte “over mij”. Op een traditionele datingsite moet je eerst flink wat tijd besteden om een profiel in te vullen, en dan wachten tot iemand jou een bericht stuurt of zelf eerst een bericht stuurt. Op Tinder werkt het dus een beetje anders. Je profiel bestaat uit maximaal 500 tekens. Je hoeft alleen in te vullen waar je woont, welk geslacht je hebt en in welke leeftijdsgroep je zoekt en je kunt gaan beginnen met swipen.

Wat kost Tinder?

Beginnen met Tinder is gratis, maar er zijn ook kosten aan Tinder verbonden. Hoe dat precies zit, vertellen we je in de onderstaande link.


Lees verder: Wat kost Tinder?

Tinder abonnementen

Maar wat kosten deze abonnementen en zijn ze ook de moeite waard? In dit artikel beantwoorden we de vraag wat het kost om Tinder te gebruiken en wat het oplevert.

Lees verder: Tinder abonnementen

Hoe begin je een gesprek op Tinder?

Tinder laat je een willekeurig profiel van iemand bij jou in de buurt zien. Je hebt dan twee opties: je veegt naar rechts als je de ander leuk vindt of naar links als je dat niet doet. Swipen is het mooie van Tinder en is wat het anders maakte dan traditionele datingsites. Je kunt alleen een gesprek beginnen op Tinder met iemand die jou ook leuk vindt. Dat betekent geen ongemakkelijke e-mails of telefoongesprekken meer met iemand die je niet leuk vindt. Lees hieronder verder hoe je een Tinder gesprek kunt beginnen.


Lees verder: Tinder gesprek beginnen

Tips om een gesprek te starten op Tinder

Tinder is een app waarbij het visuele gedeelte een belangrijke rol speelt. De profielen zijn zo kort dat je hoofdzakelijk een selectie maakt op de foto’s. Wil je in gesprek raken met anderen op Tinder? Zorg er dan voor dat de foto’s die je kiest van een goede kwaliteit zijn. Gebruik geen onduidelijke foto’s waar je weinig van kunt aflezen. Maak een paar foto’s speciaal voor Tinder. Trek wat moois aan en probeer te lachen op de foto. Dan lukt het je vast om snel een Tinder gesprek te openen.

Tinder account verwijderen

Ben je klaar met Tinder? Dan is het tijd geworden om je account te verwijderen. Wij hebben een stappenplan voor je gemaakt hoe je snel en gemakkelijk jouw Tinder account kunt verwijderen. Easy, peasy!

Lees verder: Tinder account verwijderen

Storingen en problemen

Wil je weten of er een Tinder storing gaande is of heb je momenteel een probleem met Tinder? Wij hebben de mogelijke oplossing voor je, ook brengen we de storingen van Tinder in kaart.


Lees verder: Tinder storingen en problemen

 

Vond je dit handige informatie? Deel deze pagina via social media:

Heb jij nog meer tips voor andere bezoekers? Laat ze hieronder achter in de comments 👇

Wat je misschien ook interessant vind

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang updates* over nieuwe opties op social media platformen

*maximaal 1 keer per maand

Je gaat akkoord met onze Privacy Policy.