Tinder

Tinder abonnementen

Home Tinder Tinder abonnementen

De meeste sociale media-apps lijken te werken volgens hetzelfde principe. Een deel ervan is gratis, meestal het eerste deel. Maar wil je meer specifieke features kunnen gebruiken dan moet je gaan betalen. Met Tinder is dat niet anders. Je kunt de standaardversie gratis downloaden en als je extra functies wilt, kun je kiezen voor een van de Tinder abonnementen. Als je bijvoorbeeld meer zichtbaarheid wil voor je profiel hangt daar een prijskaartje aan. Hieronder lees je in welke vormen Tinder beschikbaar is en wat voor functionaliteiten je daarbij krijgt.

De standaard versie van Tinder

De standaardversie wordt gekenmerkt door onder andere de volgende eigenschappen:

  1. Gratis te downloaden

Tinder is gratis te downloaden. Dit is ook van de sterkste punten van de app. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met een telefoonnummer en een Facebook-profiel en je kunt gaan beginnen.

  1. Talloze gebruikers

Zodra je een profiel hebt aangemaakt maak je kans op een match. En die kans is groot, want vandaag de dag heeft Tinder naar schatting meer dan 50 miljoen regelmatige gebruikers. Dat geeft wel een geheel nieuwe betekenis aan de uitdrukking ‘genoeg visjes in de zee’.

  1. Makkelijk te gebruiken

Een van de meest aantrekkelijke mogelijkheden van Tinder is dat het zo eenvoudig te gebruiken is. Veeg naar links – geen geluk, veeg naar rechts – en er is een mogelijkheid dat er wat magie in het verschiet ligt.

Tinder Plus

Tinder Plus is de grote broer van de gewone Tinder. Het wordt geleverd met functies die je niet hebt in de basisversie en het geeft de gebruiker meer zichtbaarheid en een grotere set met tools om iemand te vinden. Hier zijn enkele van de exclusieve functies van Tinder Plus:

  1. Rewind

Met deze functie kan de gebruiker opnieuw gaan vegen. Dit betekent dat je zowel de vegen naar links als de vegen naar rechts ongedaan kunt maken als je toch van gedachten verandert. Misschien oordeelde je te snel of veegde je per ongeluk de verkeerde kant op. Dat is dus geen probleem meer met deze functie.

  1. Onbeperkte Super Likes

Super-likes op Tinder zijn eigenlijk versterkte rechtse veegbewegingen. Het is een manier om iemand te laten weten dat je echt in hem of haar geïnteresseerd bent. In de standaard tinder versie krijg je er maar drie, maar in Twitter Plus zijn je Super Likes onbeperkt.

  1. Maandelijkse boost

De Monthly Boost is een functie waarmee je je profiel één keer per maand 30 minuten een ‘boost’ kunt geven. Dit betekent dat tijdens dit half uur je profiel meer zichtbaarheid krijgt.  Doordat meer mensen jouw profiel kunnen zien is de kans op een gesprek beginnen op Tinder groter.

Tinder Gold

Tinder Gold is de derde vorm van Tinder. Dit pakket heeft dezelfde functionaliteiten als Tinder Plus, en ook nog extra opties die exclusief is zijn voor Tinder Gold zoals:

  1. ‘Vind ik leuk’ functie

Misschien wel de meest interessante extra functie van allemaal. Met deze ‘Vind je leuk’ functie kun je zien wie jou naar rechts heeft geswiped, zodat je uit deze groep de meest aantrekkelijke kunt kiezen en een Tinder gesprek starten.

  1. Match wachtrij

Omdat je onbeperkt naar rechts kunt swipen heb je binnen de kortste keren een enorme lijst met matches gecreëerd. Bij Tinder Gold worden al je matches in de match wachtrij geplaatst. Door dit handige overzicht kun je makkelijker een keuze kunt met welke profielen je een gesprek wil beginnen op Tinder.

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Tinder artikelen