Tinder

Tinder storing en problemen

Home Tinder Tinder storing en problemen

Is er een probleem met Tinder of is er een Tinder storing? Wij hebben het antwoord voor je. Ontdek of er een Tinder storing is en wat je er aan kunt doen.

Tinder doet het niet

Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom Tinder het niet doet. Mogelijk dat er iets mis is met jouw telefoon en dat daarom Tinder het niet doet. Maar het kan ook maar zo zijn dat er een groot, wereldwijd Tonder probleem of zelfs storing is, waardoor Tinder het bij meer mensen het niet doet. Lees hieronder verder.

Veelvoorkomende Tinder storingen en problemen

Wij hebben de veelvoorkomende Tinder storingen en problemen met Tinder op een rijtje gezet:

Tinder werkt niet

Tinder werkt niet, het komt bij iedereen wel eens voor. Wat kun je hier aan doen? Controleer of er een update is. Zo ja, installeer deze dan en kijk of Tinder weer werkt. Als dit niet de oplossing is, doe je er goed aan om je internetverbinding even te verbreken opnieuw te verbinden. Als laatste kun je proberen om je telefoon een keer helemaal aan- en uit te zetten. Mogelijk dat het probleem: Tinder werkt niet dan is verholpen. Als dit nog niet werkt, is de kans groter dat Tinder bij meer mensen niet werkt en dat er dus een grotere storing is. Dan is het wachten op de oplossing vanuit Tinder zelf.

Tinder inloggen lukt niet

Heb jij het probleem dat inloggen op Tinder niet lukt? Probeer dan eens de app helemaal af te sluiten, internet aan en uit te zetten of de app te updaten. Mogelijk dat de storing Tinder inloggen lukt niet verhelpt. Als dat niet het geval is, is de kans groot dat er een Tinder storing is waar je niets aan kunt doen. Het is dan wachten op een oplossing vanuit Tinder zelf.

Tinder app sluit zomaar af

Sluit jouw Tinder app zomaar af? Vaak betekent dit dat je niet de meest recente versie van Tinder op je telefoon hebt staan. Zorg er voor dat je de laatste update van Tinder installeert. Soms wil het ook nog wel eens helpen om geheugen vrij te maken op je telefoon.

Tinder app wil niet openen

Wil de Tinder app niet openen? Controleer even of er dan een nieuwe Tinder update is. Dit doe je door naar je Play Store te gaan en de update te installeren.

Tinder storing oplossingen

Hoewel het mogelijk is dat er een grote Tinder storing is en je helemaal niet op Tinder kunt, zijn er wellicht mogelijke oplossingen te bedenken. Tijdens een storing is het mogelijk om de volgende oplossingen te proberen. De kans is groot dat jouw app het hierna wel weer zal doen:

  • Sluit de app helemaal af – een van de dingen die je kunt doen tijdens een storing op Tinder is het afsluiten van de app. Dit doe je via je instellingen. Klik tussen apps op Tinder en klik vervolgens op ‘nu stoppen’. Start de app vervolgens weer op
  • Zet je wifi uit en aan – soms is een Tinder storing afkomstig door een gebrekkig Wifi netwerk. Je zou dan ook kunnen proberen om je Wifi uit en aan te zetten. Dit kan je via je telefoon zelf doen, maar ook via de router.
  • Zet je telefoon uit en aan – het is tevens mogelijk om je telefoon eens helemaal uit en aan te zetten. Dit zorgt ervoor dat alle apps als het ware weer opnieuw worden opgestart.
  • Update je app – Heb je wel de laatste versie van Tinder op je telefoon staan? Om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk risico loopt op een Tinder storing is het noodzakelijk om over de meest recente versie te beschikken.

Tips voor een Tinder storing en problemen

Aan de hand van de bovenstaande info vraag je je waarschijnlijk af wat de oorzaak van de storing is. Echter, het antwoord op die vraag is niet altijd even makkelijk te geven. Mogelijk dat er een DDOS aanval gaande is, waarbij hackers proberen Tinder plat te leggen. Maar het kan ook zijn dat er problemen zijn om verbinding te krijgen tussen jouw telefoon en het netwerk. Pas de onderstaande tips toe om een storing zo veel mogelijk te voorkomen

  • Zorg altijd voor de laatste versie van de app op je telefoon
  • Zorg voor voldoende geheugen op je telefoon
  • Sluit de Tinder app af en toe in zijn geheel opnieuw af en start in zijn geheel opnieuw op
About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Tinder artikelen