Tinder

Wat kost Tinder?

Home Tinder Wat kost Tinder?

Tinder is de grootste dating app van het moment. Tinder was de eerste die een locatie-gebaseerde dating-app lanceerde in 2012. Het groeide al snel uit tot een ware rage, en veel dating apps hebben het karakteristieke ‘swipen’ van Tinder gekopieerd. Ondanks de concurrentie is Tinder nog steeds de meest populaire dating-app. Alleen al om die reden is Tinder zeker de moeite waard om te gebruiken als je single bent.

Beginnen met Tinder is gratis, maar er zijn ook Tinder abonnementen. Maar wat kosten deze abonnementen en zijn ze ook de moeite waard? In dit artikel beantwoorden we de vraag wat het kost om Tinder te gebruiken en wat het oplevert.

Wat voor abonnementsvormen heeft Tinder?

Tinder heeft momenteel 3 abonnementsvormen. Je standaardversie, Tinder Plus en Tinder Gold. De standaardversie is gratis te downloaden in de app store. Het kost je dus niets om deze app te gebruiken.

Daarna komt Tinder Plus. Dit is de goedkoopste abonnementsvorm die Tinder heeft. Voor dit abonnement betaal je €7,65 per maand. Je kunt ook kiezen voor een halfjaar abonnement van €20,- en een jaarabonnement van €30,-.

Tinder Gold is de duurste abonnementsvorm. Bij dit abonnement betaal je voor 1 maand €32,99. Voor een half jaar betaal je € 124,- in totaal en je betaalt € 165,- voor een heel jaar.

Waarom zou je een Tinder Plus of Tinder Gold abonnement afsluiten?

Tinder Plus en Tinder Gold hebben veel extra functionaliteiten waardoor je nog makkelijker aan een leuke match komt. Bovendien word je niet gestoord door advertenties tijdens het swipen, wat het vinden van een match een stuk leuker maakt.

Tinder Plus heeft bijvoorbeeld als extra functie dat je ongelimiteerde swipes krijgt. Je kunt dus net zo lang door blijven swipen totdat je de ideale match hebt. Een andere functie is dat je je swipes ongedaan kunt maken. Mocht je per ongeluk iemand naar links hebben geswiped, dan kun je dat dus corrigeren.

Tinder Gold heeft bijvoorbeld als extra dat alle profielen die je naar rechts hebt geswiped in een overzichtelijk lijstje worden geplaatst. Zo zie je in één oogopslag welke profielen je leuk hebt gevonden en kun je makkelijker een gesprek beginnen op Tinder.

Is een abonnement op Tinder Plus of Tinder Gold de moeite waard?

Dat is natuurlijk de hamvraag, wegen de kosten van Tinder Plus of Tinder Gold op tegen wat je ervoor krijgt? Het antwoord op deze vraag is ja, het is wel degelijk de moeite waard om een abonnement te nemen op Tinder. Niet alleen wordt het makkelijker om te zoeken naar een goede match door alle extra functies, maar het aantal goede matches neemt ook toe door het afsluiten van een abonnement. Het wordt dus makkelijker om op Tinder een gesprek te starten waar misschien wel een leuke date uitkomt.

Kijk dus naar de prijzen en vraag je af hoe graag je een date wil met een leuke match, en of de kosten het waard zijn. Want je weet maar nooit, misschien helpt het om de man of vrouw van je dromen te vinden.

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Tinder artikelen