Vinted

Hoe kun je geld verdienen met Vinted     

Home Vinted Hoe kun je geld verdienen met Vinted     

Als je geïnteresseerd bent om wat extra geld te verdienen met voorzichtig items, gebruik dan deze tips en trucs om op Vinted jezelf te promoten en een succesvolle Vinted-verkoper te worden.

Extra geld verdienen door een Vinted-verkoper te worden

Extra geld verdienen door gebruikte kleding, accessoires en schoenen te verkopen, is altijd de moeite waard. Meestal bevinden deze items zich achterin je kast en zijn ze alleen maar stof aan het vangen. Hoewel het helpt om spullen te doneren aan daklozenopvangcentra, kan deze telefoon app een leuk extraatje opleveren. Er zijn specifieke strategieën die iedereen kan gebruiken om een ​​succesvolle Vinted-verkoper te worden.

Lees ook: Wat is Vinted

5 tips om een ​​succesvolle Vinted-verkoper te worden

  1. Over jou

Dit is een van de belangrijkste secties die je in de app moet invullen. Jouw profiel geeft je klanten achtergrondinformatie over jezelf. Geef altijd op dat je in een rookvrij en diervrij huis woont. Geef ook aan of je prijzen bespreekbaar zijn of niet, of je ruilen accepteert en een schatting van wanneer je gekochte items verzendt. Klink niet te streng en maak een enthousiasmerend verhaal van.

  1. Communicatie

Dit is de sleutel tot terugkerende “vinties” of kopers. Bedank je koper altijd zodra ze een artikel hebben gekocht. Vergeet niet je koper een bericht te sturen wanneer je het item verzendt. Als je tijd hebt, schrijf dan een vriendelijk briefje waarin je je koper bedankt voor de aankoop en stop het in de doos of de verpakking. Leuke berichten laten altijd blije kopers achter.

  1. Volg mensen

Een truc om mensen te laten weten wie je bent, is door zoveel mogelijk mensen te volgen. De kans is groot dat deze mensen je gaan terug volgen. Hoe meer volgers, hoe meer mensen een melding krijgen wanneer je een item te koop aanbiedt, hoe groter de kans dat je het verkoopt.

  1. Goede kwaliteit afbeeldingen

Een goede afbeelding zal het product beter verkopen dan een slordige foto. Maak foto’s met goede verlichting en zoek een goede achtergrond, bij voorkeur wit. En maak foto’s in combinatie met andere artikelen om de kopers ideeën te geven over hoe ze het item moeten dragen.

  1. Beoordelingen

Deze kunnen je reputatie op Vinted maken of breken. Hoe meer positieve beoordelingen je hebt, hoe groter de kans dat mensen je zullen vertrouwen. Wees niet bang om je klanten om een ​​eerlijke beoordeling te vragen!

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere Vinted artikelen