YouTube

Alles over Youtube premium

Home YouTube Alles over Youtube premium

Heb je wel eens gehoord van YouTube Premium? YouTube Premium is de betaalde abonnement service waarmee je zonder dat je gestoord wordt door advertenties naar video’s kunt kijken. Misschien denk je nu ‘YouTube is al gratis, waarom zou ik betalen?’ Hieronder leggen we uit wat YouTube premium is en waarom het de moeite waard is om je vandaag nog aan te melden.

Wat is YouTube premium?

YouTube Premium is een maandelijkse abonnement service waardoor je kijkervaring op het grootste videoplatform van internet enorm zal verbeteren. Het biedt advertentievrije weergave van alle video’s, je kunt video’s downloaden om later offline af te spelen en je krijgt toegang tot exclusieve content.

Wat kost YouTube premium?

Een abonnement voor YouTube Premium kost het momenteel € 11,99 per maand, en dit is inclusief een YouTube Music Premium-abonnement. Deze prijs geldt alleen als je het abonnement rechtstreeks bij YouTube zelf afsluit, via de app store betaal je meer. Je kunt ook alleen een abonnement voor YouTube Music Premium afsluiten wat € 9,99 per maand kost.

Google biedt trouwens ook een gratis proefperiode van 1 maand voor nieuwe gebruikers zodat je gratis de service kunt uitproberen. En studenten hoeven niet de volledige prijs te betalen. Zij betalen slechts € 6,99 per maand.

Wat krijg je als je een abonnement afsluit voor YouTube Premium?

  1. Geen advertenties meer

YouTube is zoveel beter zonder de advertenties. Met YouTube Premium kun je alle YouTube content bekijken die je wilt, zonder ooit nog een advertentie te hoeven zien. Dit betekent zonder advertenties kijken naar filmpjes op elk platform waarop je je aanmeldt met je Google-account, en op elk device zoals smartphones of andere streaming-apparaten. Er zijn geen vervelende pauzes of onderbrekingen meer. Alleen nog de video’s die je wilt zien.

  1. Video’s downloaden

Je kunt video’s downloaden om ze later offline te bekijken op je smartphone of tablet. Dat geldt voor individuele video’s maar ook voor complete afspeellijsten. Dat is wel zo handig met beperkte mobiele data of als je ergens bent met slechte wifi. In YouTube Premium krijg je een download pictogram te zien onder elke video waarop je kunt klikken om de clip voor later op te slaan. Video’s kunnen worden gedownload met een resolutie tot 1080p.

  1. YouTube Originals

Je krijgt met het abonnement ook toegang tot speciale YouTube Originals. Dit is speciale originele content voornamelijk van spraakmakende videomakers. Het kunnen ook tv-programma’s zijn, documentaires of films.

  1. Afspelen op de achtergrond

Wanneer je een mobiel apparaat gebruikt, kun je de audio van een video laten afspelen, zelfs als je de app niet meer open hebt of als het scherm van je telefoon is gesloten. Op Android devices kunt je video’s ook beeld-in-beeld bekijken terwijl je andere apps op je telefoon gebruikt.

  1. YouTube Music Premium

Naast alle bovengenoemde extra’s krijg je ook nog eens toegang tot deze service en alle bijbehorende functies.

Wil jij voortaan ook ongestoord genieten van filmpjes en muziek op YouTube? Sluit dan snel een abonnement af voor YouTube Premium.

About the Author

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Tomas van der Laan

Thomas heeft een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media en daarmee Thomas zich in korte tijd gevestigd als een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Andere YouTube artikelen